Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΕ ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ

Αυτό που ταλαιπωρεί τον περισσότερο παχύσαρκο κόσμο ,αλλά και αυτούς που παραπονιούνται με τα ελάχιστα παραπανίσια κιλά είναι το γεγονός ότι ψάχνουν διαρκώς τρόπους αδυνατίσματος,λιμοκτονόντας για αρκετά μεγάλα χρονικά  διαστήματα και  καταλήγοντας να καταναλώνουν διπλάσιες ποσότητες φαγητού αφού ο οργανισμός τους υποφέρει από το στερητικό σύνδρομο!
Η εσφαλμένη ενημέρωση και τα λάθος πρότυπα οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην παχυσαρκία.Ο μοναδικός τρόπος για να αδυνατίσει κάποιος είναι να τρώει όσο πιο συχνά γίνεται μέσα στη μέρα υγιεινά γεύματα. Η αίσθηση της  πείνας δεν είναι καλό σημάδι για κάποιον που θέλει να χάσει λίπος(το λίπος είναι η αιτία που το σώμα φαίνεται γεμάτο και με "ψωμάκια" ).
Φυσικά όταν κάποιος θέλει να αδυνατίσει είναι σημαντικό να δίωξει από μέσα του το άγχος που του κρατάει το μυαλό προσηλωμένο στα κιλά του ή στη δυσάρεστη εικόνα του.
Γι'αυτό όταν ξυπνάτε το πρωί οπωσδήποτε πρέπει να τρώτε πρωινό,δηλαδή γάλα με δημητριακά,χυμό πορτοκάλι,φρυγανιές με μέλι ,φρούτα,ένα τοστ ολικής με κίτρινο τυρί ,γενικότερα πρέπει να εξοπλίζετε τον οργανισμό σας με αρκετούς καλούς υδατάνθρακες που θα προέρχονται από προιόντα ολικής άλεσης και φρούτα .Μετά από το πρωινό σας θα νιώθετε γεμάτοι ενέργεια,αν παραλείψετε το πρωινό θα πεινάσετε αργότερα και θα θέλετε να φάτε κάτι περισσσότερο παχυντικό και σε μεγαλύτερη ποσότητα όπου θα το κάψετε με πιο αργούς ρυθμούς γιατί θα έχετε επιβραδύνει τον μεταβολισμό σας.
Στη συνέχεια αφού περάσουν 2 με 3 ώρες  πρέπει να τρώτε ένα σνακ πριν το κυρίως γέυμα ,το μεσημέρι.Το σνακ επιβάλεται να είναι 1 φρούτο ,(το πολύ 2),ή 1 κριτσίνι ,ή 2 κρακερ .Όταν περάσουν 2 με 3 ώρες το πολύ ,τότε πρέπει να φάτε το κυρίως γέυμα της μέρας,όπου καλό είναι να περιέχει αρκετη΄πρωτείνη και σαλάτα.Οι υδατάνθρακες πρέπει να είναι αρκετά περιορισμένοιό.
Γύρω στις 5-6 η ώρα το απόγευμα πρέπει να τρώτε απογευματινό ,το οποίο πρέπει να είναι ή ένα φρούτο ή ένα γιαουρτάκι και το βραδυνό το οποίο θα είναι και το τελευταίο γέυμα της ημέρας πρέπει να τρώγεται το πολύ μέχρι τισ 8 η ώρα το βράδυ και πρέπει να είναι κυρίως πρωτείνη (δηλ.κοτόπουλο,ή τόνο ή ένα φιλέτο ψαρονέυρι συνοδευμένο πάντα με μία πράσσινη σαλάτα και χωρίς ψωμί).Με αυτή τη μέθοδο ο μεταβολισμός σας διατηρείται διαρκώς σε υψηλό επίπεδο και θα γίνεται καλύτερη καύση τών θερμίδων και αποδοτικότερα.


                            




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

What do you think?